10 km

Augusztus 29., vasárnap, 12:00

Budapest

Manna 10 km Futóverseny

A „Manna 10 km Futóverseny” a „Budapest Félmaraton” rendezvénysorozat keretén belül a BSI-Futanet valamint a MannaABC láncolat közös szervezésében lesz Budapesten, a budai oldalon, festői szépségű panorámás útvonalon.

A rendezvény elsődleges célja, hogy népszerűsítsük a rendszeres testmozgást, az egészségesebb életvitelt. Az indulók színes táborában vannak kezdők, újrakezdők, és természetesen rendszeres futók és profik is. A táv biztonságosan teljesíthető mindenkinek a maga teljesítményszintje, sebessége szerint. Fontos tudni, hogy a futóversenyen női és férfi kategóriában az első 3-3 helyezettet díjazza a hivatalos szervező.

Útvonal

Jelenleg a pontos útvonal terve még egyeztetés alatt áll a hatóságokkal, de amint végleges lesz, itt tesszük közzé.

Nevezési tudnivalók

Nevezni alapvetően augusztus 24-ig lehetséges.
A nevezéssel járó tudnivalókról, a nevezési díjakról ITT érhető el minden információ.

Segítünk!

Éjjel-nappal segítünk a felkészülésben: üzleteinkben a futóversenyig – a felkészülést is támogató – termékeket kedvezményesen kínálunk (persze nemcsak) a futóversenyre nevezőknek! A konkrét akciós termékek megtalálhatóak Pesten és Budán a Manna láncolat összes boltjában, amelyeket figyelemfelhívó táblákkal is jelzünk!

A felkészülést szakmai tanácsadással, futótervekkel és közösségi futással is támogatjuk, partnerünk az IronMoreTeam révén. Kövessétek őket a Manna hivatalos FB oldalán!

A helyszínen minden földi jóval, frissítőkkel, meglepetésekkel kedveskedünk a futóknak és természetesen a kísérőiknek is, de az ütemezett futást úgynevezett iramfutók is elősegítik – így biztosan mindenki célba ér!

Egy kis játék és jókedv!

A versenyt népszerűsítő kampány során a Manna hivatalos facebook és instagram oldalán különféle nyereményjátékokat illetve a nevezést támogató akciókat hirdetünk meg. A játék elsődlegesen a nevezőknek szól, de örömmel látjuk a válaszadók között a lelkes kísérőket, érdeklődőket is! Egy aprócska titkot egyből el is árulunk: a nyeremények között gps-es okosóra, vásárlási utalvány is található…